Help ons een tweede Kledingpunt-magazijn opstarten in Limburg

[paytium name=”Mijn crowdfunding project”]
[paytium_progress label=”Crowdfunding doel” crowdfunding_id=”limburg2023″ goal_amount=”3000″ /]
[paytium_field type=”name” label=”Naam” required=”true” /]
[paytium_field type=”email” label=”Email” required=”true” /]
[paytium_field type=”open” label=”Bijdrage” required=”true” /]
[paytium_button label=”Steun dit project” /]
[/paytium]

Wens je een FISCAAL ATTEST?

Doneer dan rechtstreeks op
rek.nr. BE22 0689 4271 5947
vermelding “Kledingpunt”
(Belfius – GKCCBEBBXXX).

Help ons een tweede Kledingpunt-magazijn opstarten in Limburg

Introductie

Help ons een tweede Kledingpunt-magazijn opstarten in Limburg. Kledingpunt is ontstaan als reactie op schrijnende verhalen van armoede, zowel in de pers als binnen onze eigen professionele en privéwereld. Ons doel is om kleding in te zamelen voor kinderen die leven in kwetsbare situaties in heel België. Om dit mogelijk te maken, hebben we uw steun nodig. Help ons om €3.000 in te zamelen om Kledingpunt te ondersteunen bij het uitbreiden naar Limburg met een tweede magazijn, naast onze reeds bestaande werking in Oost-Vlaanderen. Zo kunnen we nog meer kinderen helpen!

Hoe kunt u helpen?

Doneer vandaag nog om ons te helpen ons doel van €3.000 te bereiken! Jouw bijdrage helpt Kledingpunt om meer kinderen in armoede te voorzien van de kleding die ze nodig hebben. Bovendien kan je ook overwegen om zelf vrijwilliger te worden bij Kledingpunt of om je netwerk aan te spreken om meer mensen bij ons initiatief te betrekken.

Elke donatie, groot of klein, maakt een verschil in het leven van een kind in armoede. Samen kunnen we een verschil maken en zorgen voor een betere toekomst voor deze kinderen. Doneer nu en help Kledingpunt groeien!

Wat doen we met uw bijdrage?

De opbrengst van deze crowdfundingcampagne zal gebruikt worden voor de oprichting van ons tweede magazijn in Limburg (Peer). Dit nieuwe magazijn stelt ons in staat om nog meer kleding in te zamelen, op te slaan en te verdelen onder kinderen die leven in kwetsbare situaties. Hierdoor kunnen we een groter aantal gezinnen helpen en onze impact in heel België vergroten.

Bakken, boxen, rekken, werktafels en andere  materialen zijn belangrijk voor de werking. Met uw hulp kunnen we ervoor zorgen dat ons nieuwe magazijn in Peer op een duurzame en verantwoorde manier wordt opgebouwd en ingericht.

Over Kledingpunt

Kledingpunt werkt samen met zorgpartners en vrijwilligers om kleding in te zamelen en te herverdelen onder kinderen die in een kwetsbare thuissituatie opgroeien. Vrijwilligers verzamelen en herverdelen de kleding, terwijl zorgpartners ervoor zorgen dat de samengestelde boxen bij de juiste kinderen terechtkomen.

Wie zijn onze zorgpartners?

Onze zorgpartners zijn zorgverleners, particulieren, scholen, ziekenhuizen, OCMW’s en andere organisaties die actief zijn in de “eerste lijn”. Vanuit hun positie houden zij de vinger aan de pols en kunnen zij ad hoc heel concrete problemen detecteren. Zij zorgen ervoor dat de kledingpakketten bij de kinderen terechtkomen die deze het meest nodig hebben.

Hoe werkt het aanvragen van een kledingpakket?

Zorgpartners kunnen via onze website een box aanvragen. We streven er dan naar om samen met de vrijwilligers binnen de week de box klaar te hebben voor ophaling of verzending. Er zijn geen vragen, geen papierwerk en geen gedoe. Kledingpunt zorgt voor concrete oplossingen voor concrete, individuele problemen.

Help ons een tweede Kledingpunt-magazijn opstarten in Limburg!

Persartikel: https://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20230317_96421456

Bezoek ook even onze partnerpagina!