En wat met de Zorgpartner?

Hoe gaat het in z’n werk?

want samen maken we het verschil

Ben je zorgpartner, ziekenhuis, materniteit, school, kleuterjuf, pleegouder, meester, monitor, jeugdwerker, leiding in een jeugdbeweging, werk je binnen het beleid of neem je op een andere manier een zorgende rol op voor een gezin in je omgeving? Dan kan je één van onze Zorgpartners worden. Over heel Vlaanderen hebben Zorgpartners toegang tot onze database en kunnen zij, ad hoc, een of meerdere boxen aanvragen voor een gezin uit hun omgeving. Op deze manier zijn zowel donateurs als wij zeker dat alles goed herverdeeld wordt.

Wat verwachten wij van de Zorgpartner?

Zorgpartners werken vaak in de eerste lijn. Hierdoor hebben zij best zicht op individuele problemen en kunnen zij snel ingrijpen.

  1. Boxen kunnen aangevraagd worden via de site of via info@kledingpunt.be
  2. First come, first serve.
  3. Het is de verantwoordelijkheid van de Zorgpartners in te staan voor de correcte levering van de boxen.
  4. Het is niet toegelaten de boxen te gebruiken voor het eigen gezin, om een eigen stock aan te leggen of een reserve te voorzien aangezien dit ons doel  zou voorbij schieten. Indien dit gewenst of noodzakelijk is dienen zij contact op te nemen met het nationale bestuur.

Hoe komen de spullen tot bij jou?

Bij aanvraag van de box dien je alle gegevens mee te geven.

Ophalen van een box is gratis en kan op zaterdag tijdens de openingsuren van het gekozen magazijn. Passen deze openingsuren jou niet dan sturen we, tegen betaling van de verzendkosten, de box met plezier naar je toe. Dit is trouwens in het beste geval naar je werk-adres.

Heb je vragen hieromtrent? Geef dan zeker even een seintje via lien@kledingpunt.be!