Hoe werkt het?

Beetje plaats vrij? Word Kledingpunt!

want samen maken we het verschil

Een Kledingpunt is een locatie, meestal bij mensen thuis, waar kleding mag worden binnengebracht. Vanzelfsprekend mag iedereen op zaterdagvoormiddag van 10u tot 12u in onze magazijnen in Nazareth en Peer kleding komen afgeven maar zowel ecologisch als qua tijdsinvestering is dat voor veel gezinnen moeilijker haalbaar. Daarom proberen we er voor te zorgen dat er altijd wel een dropoff locatie in jouw buurt is.

We hebben verschillende Kledingpunten in Vlaanderen. Af en toe komen er bij, af en toe vallen er weg. Kijk dus eerst even op de kaart hieronder waar je deze keer best je spulletjes gaat afleveren.

Kledingpunt kwam er door ouders, voor ouders. Dat wil zeggen dat bijna alle Kledingpunten in Vlaanderen vrijwilligers zijn met vaak nog kleine kindjes die slapen op de meest onmogelijke momenten. Ze weten dus graag kort vooraf dat ze je mogen verwachten.

Wil je zélf kledingpunt worden, dan graag een seintje, zoals je ziet hebben we hier en daar nog wel wat ruimte. Veel hoef je er niet voor te doen én je komt terecht in een leuke groep jonge ouders.

Meest recente Kledingpunten: Peer, Hechtel-Eksel, Beringen en Londerzeel (laatste update: 19/10/2023)

Kledingpunt zoeken