Help Gys, Veerle, Danté en Viktor geld in te zamelen.

Steun samen met ons Kledingpunt!

Kledingpunt is al een paar jaar een belangrijke nevenactiviteit van mezelf, mijn gezin en enkele beste vrienden en de druk zal in de komende maanden alleen maar toenemen. Kinderen uit mijn en jouw buurt  op een eenvoudige manier kledij bezorgen leek in eerste instantie een simpele opdracht maar de vraag lijkt constant te groeien en daarmee ook onze organisatie. Centen zijn hard nodig om transport te voorzien, het magazijn te betalen, kartonnen dozen te bekostigen en jij of jouw bedrijf kan daarbij helpen.

Een jongen die met wat spijt in het hart zijn kledij en een gigantisch grote teddybeer kwam binnenbrengen in ons magazijn vertelde zijn papa ’s avonds vol enthousiasme: wist je dat wij 5 kinderen kunnen helpen met wat wij in Kledingpunt binnenbrachten!? 

Daarvoor doen wij het. En daarvoor heb ik ook jouw hulp nodig. Steun Kledingpunt, eenmalig of maandelijks en help kinderen uit de buurt aan broodnodige kledij! Van ons krijg je alvast een dikke merci!

Amount

Je kan ook gewoon overschrijven naar:

Rek.nr. BE68 7360 4422 9034 – vermelding “Kledingpunt”

Geen fiscale attesten, daarvoor is de organisatie nog te jong, maar troost je met de idee dat je aan de wieg staat van een tof project!

Alvast een dikke merci!