Zonder partners geen Kledingpunt!

University Press

want samen maken we het verschil!


Digitaal drukken is onze toekomst

Digitaal drukwerk van een zeer hoge kwaliteit en een perfect afwerking, daar staan we bij University Press voor. Onze stielkennis berust op onze jarenlange ervaring en een hoogtechnologisch machinepark, waarin we voortdurend blijven investeren omdat we er rotsvast in geloven dat digitaal drukken onze toekomst is. We houden het productieproces daarom volledig in eigen handen waardoor we scherpe prijzen en een vlotte, snelle service kunnen garanderen.

De voorbije jaren hebben we ons gespecialiseerd in het afleveren van wetenschappelijk drukwerk met academische nauwkeurigheid. Als marktleider in deze sector beschouwen we studenten en academici als onze vertrouwde partners. We weten welke inspanningen ze moeten leveren om hun proefschrift, thesis, doctoraalscriptie of wetenschappelijke studie tot een goed einde te brengen. Het is dan ook vanzelfsprekend dat ze dit weerspiegeld willen zien in het gedrukte eindresultaat. Dezelfde vakkundigheid gebruiken we om onze businessklanten, openbare besturen, verenigingen en particulieren te helpen.

Digitaal drukken

Voor kleine of variabele oplages is digitaal drukken vandaag de ideale oplossing. Dit procedé combineert immers de kwaliteit van het traditionele offsetproces met de flexibiliteit van het printen. Ongeacht de fase van het drukproces kunnen we bijvoorbeeld lastminuteveranderingen doorvoeren. University Press is ook in staat om elke afdruk te personaliseren. Bij digitaal drukken is het mogelijk om met diverse papiersoorten en gramsgewichten te werken. Het kosteloos invoegen van fullcolourpagina’s biedt de mogelijkheid om variatie te brengen in de bladspiegel en op een efficiënte manier illustraties en grafieken te accentueren. In tegenstelling tot traditionele druk- en bindtechnieken kunnen kleurenpagina’s om het even waar in de publicatie ingevoegd worden.

Desnoods binnen de 24 uur

Omdat wij het productieproces van begin tot eind onder één dak centraliseren, kunnen wij een opdracht in recordtempo afwerken. Doorgaans duurt het verwerkingsproces drie werkdagen, inclusief het versturen van de printproeven. In noodgevallen kunnen we echter een opdracht afwerken binnen de 24 uur. Levering inbegrepen.

Groot Formaat: als groot niet groot genoeg is

Soms bereik je je doelgroep best op een ongewoon groot formaat. Gewoon, omdat je wil opvallen of omdat de oppervlakte die je ter beschikking hebt zich daar nu eenmaal toe leent. Gevels die gedurende lange tijd in de steigers staan, werfomheiningen, concertpodia of andere slim opgestelde frames waar je niet naast kan kijken.

Alle formaten, op harde en soepele materialen

We kunnen elk formaat aan. Tot 5 meter breed printen we in één stuk. En als dat niet volstaat, voegen we banden naadloos samen tot de afmeting die je wenst. Ook de materiaalkeuze is bijzonder ruim. Afhankelijk van de toepassing en de beoogde duurzaamheid printen we op harde of soepele materialen, die al dan niet winddoorlatend zijn.

Fotografische kwaliteit

Je hoeft onze groot formaatprints niet van veraf te bekijken om onder de indruk te zijn. Ook als je dichterbij komt, blijft de kwaliteit overeind. Ook als we dubbelzijdig printen. Omdat de druppelgrootte van onze printmachines schommelt tussen de 12 en 7 picoliter, bereiken we een bijna fotorealistische kwaliteit. Onze prints zijn daardoor niet alleen geschikt voor outdoor-toepassingen maar kunnen perfect ook indoor gebruikt worden, op plaatsen waar de afwerking preciezer moet zijn. Uiteraard houden we bij de afwerking rekening met de bevestigingseisen, zodat je bij de installatie nooit hoeft te improviseren.