Eén op vier kinderen leeft in armoede en heeft dus geen geschikte kledij. We krijgen regelmatig kledij binnen bij Kledingpunt maar we merken dat we een groot tekort aan onderbroeken hebben.

Daarom hebben we jou nodig!

Help jij ons onze boxen compleet te maken en zo weer kinderen te voorzien van de nodige kledij?

We organiseren hiervoor een heuse OnderbroekenMarathon die 40 dagen zal duren.
Naai met ons mee en maak kans om na 40 dagen, naast het goed gevoel, ook nog een mooie prijs te winnen. We starten op Valentijn, 14 februari en eindigen op 25 maart.

Hoe werkt het?

Je krijgt van ons een sponsorlijst en we wijzen je graag in de richting van een aantal patronen die we mogen gebruiken. Je mag uiteraard ook een eigen patroon gebruiken. Net zoals bij een sponsorloop kan je op zoek gaan naar vrienden of kennissen die jou willen sponsoren per genaaide onderbroek. 

Wil dat zeggen dat je niet kan mee naaien als je geen sponsors hebt? Zeker niet
! Iedere onderbroek is welkom.

Patronen

De Dromenfabriek en Oon gaven ons een leuk patroon dat je via de links kan downloaden. Neem zeker ook even een kijkje op hun website!

Wat kan je winnen?

De persoon die de meeste onderbroeken binnenbrengt wint een StoffenPakket van Atelier Flexje. De persoon die de meeste centen ophaalt wint een verzorgingspakket van Welp.

Inschrijven kan hier!

Geef je naam, voornaam en emailadres op. We gebruiken je gegevens énkel voor communicatie van Kledingpunt.

De patronen en prijzen werden ter beschikking gesteld door de volgende partners:

Meer informatie

De onderbroeken mogen naar een Kledingpunt bij jou in de buurt gebracht worden, samen met de ingevulde sponsorlijst. Je mag het ingezamelde geld storten op ons rekeningnummer: BE68 7360 4422 9034 met de mededeling – Kledingpunt, Onderbroekenmarathon en je naam. Dit graag vóór 4 april. Op 10 april delen we dan de prijswinnaars mee. 

Je kan je vooruitgang delen op social media met de hashtags #OnderbroekenMarathon en #Kledingpunt. Vergeet ons niet te taggen in je bericht.
Alvast heel veel dank voor je enthousiasme en hopelijk tot snel!

Nog even dit: Opgelet, twee prijzen dus twee personen, heb je toevallig de meeste onderbroeken én meeste centjes, dan is de tweede prijs voor de tweede in de rij. De Kern naait mee maar dingt niet mee naar de prijzen. De prijzen worden verdeeld op basis van de informatie die we hebben op 4 april. 

[wpcdt-countdown id=”2699″]